KU INOVACIONI TAKON ELEGANCËN!

Në RolandGlass, ne jemi të përkushtuar për të shtyrë kufijtë e inovacionit të përpunimit të xhamit,

Që prej 2005

Kemi qenë në një udhëtim rritjeje dhe zhvillimi, duke evoluar vazhdimisht për të përmbushur kërkesat e industrisë.

Pionerë të industrisë

Gama jonë e gjerë e produkteve u përgjigjet një sërë aplikimesh në sektorë të ndryshëm, nga xhami float tek xhami i laminuar, xhami i trajtuar me nxehtësi te xhami i printuar dhe njësitë IG të dyfishtë/trefishtë.

Të Fokusuar Rreth Klientit Gjithmonë duke Ofrour Produkte Cilësore
Zbuloni gamën tonë të produkteve

ndodhemi ne Kashar, Tiranë

Godina jonë, e vendosur në zonën industriale të Kasharit, Tiranë, ka qenë zemra e operacioneve tona për katër vitet e fundit. Këtu, ne jemi të specializuar në një sërë shërbimesh të përpunimit të xhamit, duke përfshirë prerjen, formimin, kalitjen dhe printimin.

Pajisja e re e printimit:

Prezantojmë të ardhmen e printimit të xhamit në RolandGlass

Përmasa Printimi të Mëdha: 2200cm x 4000cm

Rezolucioni i Lartë Dixhital: 2880DPI

Aplikime të Gjithanshme

Saktësi dhe Cilësi në Printim

Produkte Xhami Cilësore!

KUSH JEMI NE

Në RolandGlass, ne jemi të përkushtuar për të shtyrë kufijtë e inovacionit të përpunimit të xhamit, Që nga fillimi ynë në 2005 nga themeluesi Roland Feto, ne kemi qenë në një udhëtim rritjeje dhe zhvillimi, për të përmbushur kërkesat e industrisë.

Redaksia

INVESTOJMË SOT PËR NJË TË NESËRME TË QËNDRUESHME PËR MJEDISIN

Ngjarjet e investitorëve

Zhbllokimi i vlerës përmes ngjarjeve të investitorëve: ndërtimi i marrëdhënieve, shkëmbimi i njohurive dhe maksimizimi i mundësive.

Investitorët

Krijimi i lidhjeve të qëndrueshme me investitorët: kultivimi i besimit, dhënia e rezultateve dhe nxitja e rritjes së qëndrueshme.

Informacioni i aksioneve

NYSE: X
20,46 dollarë
-0.38 (-1.67%)

20 minuta vonesë minimale | 9 qershor 2023 16:00 EST

Përparimi i industrisë së çelikut

PARTNERËT TANË

Lider në Industrinë e Xhamit